‘Natte’ 2024

Gepubliceerd op
‘Natte’ 2024

Vertrouwde plek

De Natte Bijeenkomst 2024 houden we op de inmiddels vertrouwde plek in Durgerdam, op 30 en 31 augustus en 1 september 2024. De plaats is al gereserveerd, we worden verwacht! laat vooral wel weten of je komt. Dat kan zoals altijd met een mailtje aan peter@heerenleed.com.

net zo maar ietsje anders

In de basis is het weekend zo’n beetje hetzelfde als verleden jaar. Eén ding is anders: de inmiddels traditionele ‘Oma´s Macaroni’ aan boord van de Heerenleed moeten we dit jaar overslaan. Dat komt door een gezondheidsprobleem bij Noud dat moet worden aangepakt en dat qua planning nog onzeker is. We hebben het tot nu toe even bij ons gehouden, maar nu we meer duidelijkheid en weer perspectief hebben heb ik (Peter) de pen ter hand genomen en kun je hier lezen wat er aan de hand is.

Het is op dit moment onwaarschijnlijk dat we met de Heerenleed naar Durgerdam kunnen komen. We weten nog niet hoe Noud’s rooster eruit gaat zien en als de behandeling gaat beginnen moeten we Heerenleed in Drachten hebben. Het moet wel heel raar lopen als we er zelf niet bij zijn.

Reden te meer om ondanks onze waarschijnlijk ontbrekende 48 voet toch zoveel mogelijk voeten Nicholson in Durgerdam te krijgen. Het wordt ongetwijfeld weer een gezellig weekend.

Diner uit eigen kombuis

De faciliteiten zijn hetzelfde als verleden jaar: we mogen gebruik maken van de picknicksteiger en voor de borrel gaan we dat zeker doen. Voor het diner uit eigen kombuis (voor wie dat nog niet kent: iedereen bereidt een gerecht en brengt dat mee) mogen we weer van het clubschip gebruik maken. Zeilvereniging ‘Het Y’ zorgt voor barbemanning en we kunnen daar onze drankjes tijdens (en na) het eten betrekken.

Even een berichtje graag

Stuur even een berichtje of je komt, en schrijf er (globaal) even bij wat je van plan bent te maken voor het diner, Ik zorg dat Petri en Annelies dat doorkrijgen, zodat we niet met allemaal soep of allemaal toetjes zitten. Het is nog nooit een probleem geweest, nu zal het dat ook niet zijn.

We verheugen ons erop jullie allemaal weer te zien!

Share

3 reacties

  1. Dag mede Nicholsonkring leden.
    Even een reactie op de a.s. natte bijeenkomst te Durgerdam.
    Ik heb het de laatste jaren al meer gezegd, helaas is de tocht naar Durgerdam van uit het uiterste Zuidwesten voor de bemanning van de Green Falcon inmiddels te ver.
    Wij wensen jullie een gezellige en goede bijeenkomst en wij zien uit naar het verslag dan voelen wij ons nog steeds bij de kring betrokken.
    Groeten, Joke en Jan Spaans

  2. Willem komt met Elly, stokbrood en kaas. Ben niet zo een beste kok vandaar. Heb er zin in. Leuk om iedereen weer te zien !

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.